نکاتی در مورد نصب ردیاب
اولین اقدام در کارگذاری ردیاب GPS پیدا کردن منبع تغذیه برای روشن کردن آن میباشد. دو روش معمولی برای فراهم کردن برق وسیله موجود است که یکی استفاده از باطریهای اختصاصی و دیگری بهره بردن از باطری ماشین می باشد . به طور متدوال در هنگام نصب ردیاب خودرو از باطری ماشین استفاده میگردد به همین دلیل باید از افراد آموزش دیده برای این امر استفاده نمود.
دقت در اتصال سیمها و تجهیزات جانبی باعث تضمین عملکرد دستگاه و استفاده بلند مدت از آن با خیال آسوده میگردد.
بی احتیاطی در سیم کشیها و عدم داشتن آگاهی نسبت به مدارهای داخلی خودرو ممکن است باعث خارج شدن دستگاه از گارانتی و ایجاد هزینههای جانبی شود.
بعد از اتصال منبع تغذیه و روشن کردن، مرحله دوم انتخاب محلی درست برای قرار دادن وسیله به دور از میدان دید افراد میباشد.
برای کار گذاشتن، محل دقیق و ثابتی به طور قراردادی وجود ندارد. ردیاب میتواند در مکانهای متعددی در داخل ماشین قرار گیرد. زیر داشبورد سمت راننده، زیر داشبورد سمت شاگرد، پشت کنسول وسط، داخل قاب فرمان، داخل درب خودرو، داخل سقف، پشت صفحه کیلومتر، داخل صندلی خودرو، داخل کاپوت، داخل صندوق عقب و غیره مکانهای مناسبتری جهت قرار گیری میباشند. در واقع نحوه انتصاب و محل آن با توجه به نوع خودرو میتواند توسط نصاب و یا خود مشتری تعیین گردد. باید دستگاه به دور از دسترس و خارج از دید باشد. بدیهی است صاحب خودرو نیز باید از افشای محل نصب خودداری نماید.
در هنگام انجام این امور زمان اهمیت نداشته بلکه سلامت و اطمینان از ایمنی اتصالات قابل توجه بوده که قطعا با سپردن این امر به افراد مجرب و کارشناس، این امکان فراهم میشود. زمان کار گذاشتن بسته به نوع خودرو و پیچیدگی ساختار سیمکشی آن متفاوت خواهد بود. همچنین در صورت وجود سایر متعلقات مانند سنسور دما، سنسور رطوبت و غیره، زمان افزایش خواهد یافت. اما به طور میانگین گذراندن این مراحل برای هر وسیله ردیاب بین 15 تا 60 دقیقه (بسته به نوع خودرو و نوع) زمان میبرد.
موارد مهمی که نصاب باید پیش از شروع کار به آن ها توجه داشته باشد:
1. دستگاه و آنتنها به دور از آهنربا و سیستم صوتی قرار گیرند.
2. دقت در جلوگیری از ایجاد اتصال کوتاه
3. عدم قرار دادن سیمها در محیطی با احتمال افزایش دما، آبخوردگی،رطوبت و یا فشار
4. دستگاه به هیچ عنوان نباید باز گردد مگر در شرایط ویژه که سیم کارت باید توسط مشتری جاگذاری شود، در غیر اینصورت نیازی به باز کردن ردیاب نیست. پلمپ به هیچ عنوان نباید مخدوش و یا باز گردد.
5. در صورتی که الزام به نصب خارج از خودرو و یا در معرض آب و گردوغبار وجود دارد لازم است یک دستگاه ضدآب تهیه شود. در مورد وسایل نقلیه موتوری بیشتر توصیه میگردد.
6. ایمن کردن سیمها با چسب برق و محکم کردن اتصالات به وسیله بست
7. نصب ردیاب باید توسط نصاب مورد تایید شرکت مهندسی طلوع آرین انجام گردد. در غیر اینصورت اشتباهاتی از قبیل وصل اشتباه سیم ها به هم، باز کردن دستگاه، نصب اشتباه و انتخاب نادرست محل به عهده مشتری بوده و شرکت مهندسی طلوع آرین هیچ مسئولیتی در قبال این امور نمیپذیرد.
8. پس از نصب لازم است عملکرد آن در نرم افزار ردیابی تایید شده و از صحت آن اطمینان حاصل شود.